Hopp til innhold
Fantastiske Flos

Fantastiske Flos

En lampe fra Flos er en stykke design du kan glede deg over for evig og som øker i verdi over tid. La oss vise deg noen av de fantastiske lampene fra den italienske lampeprodusenten.

 

Noctambule

Flos Noctambule

 

Noctambule er en kolleksjon av lamper med sylindriske glassmoduler som kan monteres som eksklusive hengelamper eller gulvbelysningssøyler. Glassmodulene kan festes oppå hverandre, og man kan dermed velge selv hvor stor lampen skal være. 

 

Flos Noctambule

 

Noctambule betyr nattugle: usynlig om dagen, aktiv om natten. Flos Noctambule er på ingen måte usynlig om dagen, og med sine individuelle, håndblåste, sylindriske og halvkuleformede glasselementer gir lampen både liv og herlig atmosfære. Noctambule kan brukes både som lysekrone/takpendel, gulvlampe og bordlampe.

 

Flos Noctambule

 

Flos Noctambule

 

Noctambule kommer til sin rett i oppholdsrommet så vel som i romslige inngangsområder. Lampene er flott å bruke i hotell, kontor og serveringsområder og vil oppnå imponerende belysning. De minste variantene er flotte i private hjem.

 

2097

Flos 2097 lysekrone

 

Lysekronen 2097 fra Flos er en uslåelig klassiker. Vakkert design og modernistisk eleganse møter glimrende funksjonalitet i denne ikoniske lysekronen. 2097 lysekrone kommer med 18, 30 og 50 armer, og i sølv, messing eller matt sort. 

 

Flos 2097 lysekrone
2097 Lysekrone av Gino Sarfatti er en klassiker. Her får man godt med lys, og den kan også dimmes for å få et dempet stemningslys.
Flos 2097 lysekrone

Kap 80

Flos Kap 80

 

Kap 80 er en serie innfelte eller eller utenpåliggende spotter for innendørs installasjon. Det store utvalget av overflater garanterer perfekt integrering i miljøet.

 

Flos Kap 80

 

Med høy avskjæring gir Kap 80 stor visuell komfort. Lampene kan selvfølgelig dimmes. 

 

Flos Kap 80

 

 

UT Spot Track

Flos Ut Spot Track

 

UT Spot Track fra Flos er en dimbar designspotlight, spesiallaget for bruk i offentlige miljø og i boliger. Skinnen fåes i lengder fra 1 til 4 meter, med tilkobling  i enden.

Forrige artikkel Belysning til hytta fra Hadeland Glassverk
Neste artikkel Row Rug fra Northern