Hopp til innhold
Vi er klare for jul- er du?

Vi er klare for jul- er du?

November allerede og vi kan så smått begynne juleforberedelsene! Her på fintlys er lageret vårt nå fylt opp med de lekreste julestjerner og lysestaker som gir stuen din det lille ekstra. Det er jo så koselig å fylle de mørke vinduene våre med julelys i alle slags farger og fasonger.

Watt & Weke har for eksempel de skjønneste papirstjernene vi har sett på lenge. Noen helt enkle med delikate mønstre og gullskimmer, noen med intrikate papirmønstre som nærmest ligner på smale fjær. Helt nydelig! De leveres med oppheng og lang ledning.

Du finner dem her

Vi har også et godt utvalg av både tradisjonelle adventtstaker og de litt mer unike. Adventstakene i år er dog litt mer moderne og stilrene, og passer godt inn i den moderne tiden vi lever i.  Også her sniker messingtrenden seg inn, likeså de runde formene. Denne staken passer like godt inn i den tradisjonelle julen som i det mer moderne og stramme miljøet.

Du finner den her.

Julestjerne i nydelig rosa papir og detaljer i gull. Denne går faktisk på batteri (med timer) så den kan plasseres overalt. Den kan du også ha stående i en hylle da den er ca 5 cm dyp. Du finner den her.

Merryville juledekorasjon med lys og julestemning. Se den søte lille julebilen her da dere! Den går på batteri og har innebygget timer slik at du kan plassere den overalt. Sett den på et juledekket bord og du får garantert julestemning.

Alexa stjerne med hele 65 lys, glitter og perler er også et vakkert syn for øyet. Den går på batteri (med timer) og kan plasseres på et bord, i en hylle eller henges i vinduet. En av våre favoritter denne julen! 

Du finner den her.

Ta gjerne en titt på alle julelysene vi har her- og spør oss om det er noe du lurer på. Du finner dem her.

- Liza

Forrige artikkel Trender og nyheter for 2019
Neste artikkel Sommersalg!