Hopp til innhold
Nytt år, nye tider...

Nytt år, nye tider...

Så var vi så smått inne i et helt nytt år!  - 2017-


 

2017 blir et spennende år for oss. Nettbutikken er helt ny, og selv om vi har drevet med salg av lamper og interiør i mange år så er dette med nettbutikk en veldig spennende utvikling. Til nå ser det veldig bra ut, og vi jobber daglig med å forbedre nettbutikken så den skal bli enda bedre for deg. Vi legger stadig ut nye varer. Det kommer masse fint fremover, så følg med for siste nytt både på belysning ,men også på interiør. 

Messing er fremdeles hot, likeså marmor. Vi har lagt vår elsk på sterke farger, det unike og det som ikke alle andre har. Ting som forteller en historie, og vi møblerer helt etter vår egen smak. Med nytt og gammelt. Det er trendy å være annerledes! 

Så fint nettopp det er for oss, for i nettbutikken vår skal du finne siste nytt. Du skal finne det trendy, og det som gjerne er litt annerledes. Hos oss finner du lampene du ikke finner andre steder. Lamper med sjel. Og ikke minst er det noe å finne her for enhver smak. Enten du hører til dem som vil følge trendene, eller dem som vil holde seg til det mer klassiske og tidløse.

Vi gleder oss til et nytt år sammen med dere!

 

 

Forrige artikkel Fin belysning på soverommet
Neste artikkel Julegaver i gull!