Hopp til innhold
Kampanje på Oslo Wood!

Kampanje på Oslo Wood!

I hele Januar har vi kampanje på den populære gulvlampen Oslo Wood, også kalt Oslolampa!

Førpris kr 3990,-  nå får du den med hele 20% rabatt til kr 3192,-

Har denne lampen stått på ønskelisten din, så er altså tiden inne for å klikke den hjem nå!

Du kan velge mellom flere varianter på både lampefot og lampeskjerm, slik at du kan få akkurat den varianten du liker best.

Oslo lampen ble designet av Ove Rogne i 2006, den finnes i flere utførelser og har raskt blitt en bestselger hos oss. Det var den norske skogen og trærne rundt Oslo som var inspirasjonen for lampen. Trådene i skjermen og lyset som skinner mellom dem, minner en om lyset fra byen som skimtes mellom trærne. Selve skjermen er bevegelig, slik at en kan styre lyset. Her får du en uplight-effekt, noe som er fint der det er høyt under taket eller en ønsker en dus, indirekte belysning. Lampen er også dimbar slik at en kan velge mellom godt generelt lys eller dimmet stemningslys. 

  • E27 sokkel, max 100 watt

  • Husk å bestille dimbar pære til

  • 2 m ledning med dimmebryter

  • 165 cm høy, 55 cm bred

  • Ø 26 cm på skjermen

  • Finnes i flere farger på fot og skjerm

Vi anbefaler en Warm Glow dimmepære fra Philips til denne lampen. Vi har testet flere lyspærer og denne er desidert best til Oslo Wood. Trinnløs dimming, varm og fin farge på lyset og lavt strømforbruk. Velger du den med høyest lumen får du riktig godt generelt lys til rommet samtidig som den kan dimmes helt ned til stemningslys.

Er du på jakt etter en ny gulvlampe så er absolutt Oslolampa et meget godt alternativ til det. Ikke bare er den et resultat av godt design, men den er også veldig funksjonell og praktisk siden man kan både styre lysets retning samt dimme den etter behov.

Til kampanjen her!

- Liza

Forrige artikkel Trendy med frynser!
Neste artikkel Trender og nyheter for 2019