Hopp til innhold
JANUARSALGET HAR STARTET 💥
JANUARSALGET HAR STARTET 💥
Tips til hjemmekontoret

Tips til hjemmekontoret

Mange sitter fremdeles på hjemmekontor, og hvorfor ikke gjøre arbeidsplasssen til en hyggelig plass som skaper inspirasjon og gir rom for kreativitet og fokus - akkurat det du trenger for å gjøre arbeidsdagen litt bedre. 
Vi har laget en liten samling skrivebord som vil fungere utmerket til hjemmekontoret, og som samtidig skaper den ekstra stemningen til hjemmet ditt.

 

hjemmekontor pult

 

Feve Desk fra Ferm Living har et organisk og delikat uttrykk. Med referanse til bordets særegne form, stammer navnet fra det franske ordet Fève, som betyr bønne. Bena er skåret i strukne elliptiske former som understreker skrivebordets elegante, feminine silhuett og balanserte design. Feve Desk krever liten plass og kan brukes både som skrivebord, konsollbord eller som sminkebord.

 

hjemmekontor pult

 

Eda Desk fra House Doctor har en oval bordplate i mørk marmor. Uansett stil og innredning vil Eda passe alle typer hjem. Skrivebordet er laget av marmor og jern.

 

pult til hjemmekontor

 

Eda Desk har en oval bordplate i mørk marmor som legger en spesiell touch til bordet.

 

skrivebord til hjemmekontor

 

Valet Veggkonsoll fra Northern kan brukes som skrivebord, sidebord eller nattbord. Dette ryddige, multifunksjonelle og presisjonslagde stykket maksimerer lagringen uten å gå på kompromiss med stilen din. Valet Veggkonsoll kommer også i røkt eik og sort.

 

skrivebord til hjemmekontor

 

Shelter er et strømlinjeformet skrivebord, som er lett i uttrykket med en praktisk og funksjonell form. Bordplaten består av en elegant røkt eikefinerplate som er beskyttet av en skjerm av perforert metall. Ben av matt sort stål. Et allsidig bord som kan stå midt i rommet såvel som mot en vegg. En smart åpning i bordflaten for skjult tilang til strøm.

 

arbeidsplass hjemmekontor

 

Ferm Living har laget et skrivebord som er minimalt, stilrent og pent å se på. Det er flott i seg selv og genialt om man har liten plass, men trenger et hjemmekontor. Sector-skrivebordet kan enten brukes som en frittstående arbeidsstasjon, eller kombineres med andre sektorhyller for å lage en integrert arbeidsstasjon. Sector hyller kommer i flere varianter. En kort kant på enden av pulten danner et lite, smalt rom som er ideelt for å støtte håndskrevne notater eller et favorittfoto. Velg mellom naturlig eikefiner eller svartbeiset askefiner med braketter av enten polert eller svart messing.

Forrige artikkel Belysning til soverommet
Neste artikkel Stjel stilen til Lene S. Pedersen 🤎