Hopp til innhold
Trender og nyheter for 2019

Trender og nyheter for 2019

Så var 2019 her. Det har vært et spennende år for oss her på fintlys og vi gleder oss over at så mange av dere har funnet frem til oss i året som har vært. Vi håper selvfølgelig at dere vil følge oss videre også, og kanskje kan vi inspirere og ikke minst friste med litt fornyelse til hjemmet.

Vi ser at trendene for 2018 tas med videre inn i 2019, noe som resulterer i et stort og variert utvalg av lamper i alle slags stilarter, former og farger, ikke minst materialer. Vi ser lamper i alle slags typer glass, både opalhvite og klare, røkfargede og fargesterke. Vi ser lamper i velur med frynser, og lamper med marmor, messing og metall. Utvalget er mer variert og unikt enn noen gang før, noe som gir rom for å slå seg helt løs og skape særdeles personlige rom.

Når våren melder sin ankomst om noen måneder så flytter vi bokstavelig talt ut, og hvis det blir en like varm sommer som i fjor så har vi virkelig noe å glede oss til. Uteplassen vår fylles opp med lekre og komfortable møbler, og vi vil ha minst like mange puter og pledd ute som inne.  Her kan vi også bruke lekre lamper som kan flyttes etter behov. Mange lamper lages av naturbestandig materiale som tåler litt vær og vind, og de har gjerne en lengre ledning slik at lampen kan settes i utestøpselet og henges der den passer best. Naturmaterialer og botanisk miljø er fortsatt en stor del av trendbildet for 2019. .

Dyrisk bordlampe Marcel er en av årets tøffe nykommere og kan brukes med en fin dekorpære i eller kombineres med en passende lampeskjerm. Kanskje med et botanisk print? 

Unike og litt vågale dekorelementer er også trendy for året og det er fullt ut lov å velge en såpass utrykksfull lampe som denne.

Farger er også sterkt fremtrende i trendbildet i år. Både dype og mystiske, men også sterke og knalle neonfarger. Vi er mer vågale med farger på møbler, i lamper og også på veggene, og det er lov å eksperimentere seg frem til sin helt egen stil.

Materialene står også sterkt i fokus, og vi bruker mye velur, messing, marmor, terazzo, glass og naturmaterialer. Det kan gjerne være gjenbruk og fokus på bærekraftige materialer, ikke minst tiltales vi av tidløs design og Art Deco perioden.

Nydelig pendel er en av vårens nyheter. Kommer i flere farger og også som bordlampe. Lampene finner du her...

Lekker gulvlampe fra Belid i en nydelig rosafarge. Finnes i flere farger, også som pendel og bordlampe. Lampene finner du her...

Disse lampene og enda flere finner du under vår nyhetskategori. Ta en titt davel og ha et riktig godt nytt år!

- Liza

Forrige artikkel Kampanje på Oslo Wood!
Neste artikkel Vi er klare for jul- er du?