Hopp til innhold

Belysning - Klassiske og moderne løsninger

Leter du etter en helt spesiell belysning til barnerommet, stua, badet eller soverommet? Hos oss vil du finne et bredt utvalg av forskjellige typer belysning, alt fra klassiske taklamper til helhetlige belysningsløsninger for hele boligen. Felles for alle våre produkter er at de kommer fra anerkjente spesialprodusenter der kvalitet er hovedfokus. Vi holder oss alltid oppdatert på trender og bevegelser i markedet slik at du også vil finne produkter som ikke er tilgjengelig så mange andre steder i Norge. 

I tillegg til belysning har vi også et velassortert utvalg av småmøbler, utemøbler og interiørprodukter av høy kvalitet. 

Dersom du ønsker inspirasjon til belysning og interiør, anbefaler vi å følge med på vår blogg, Instagram og Facebook. Her vil ikke bare presentere de nyeste produktene, men vi håper også å kunne glede, inspirere og friste med våre nyeste løsninger. Skal du innrede hele boligen, kan vi også tilby erfarne lysrådgivere som i samarbeid med deg utarbeider en lysplan skreddersydd etter dine ønsker og behov. Med over 35 års erfaring med belysning sitter vi på kompetansen til å sørge for den ideelle belysningen i din bolig. 

Enten du bare trenger hjelp til å velge ut en enkelt lampe eller om du er i gang med å bygge en ny bolig, står våre medarbeidere klare til å veilede deg i prosessen med å finne en helt riktig belysning. 

Har du spørsmål om belysning, noen av våre produkter eller noe annet, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på e-post post@fintlys.no eller ring oss på telefonnummer 41420889. Du er også velkommen til å besøke vårt showroom på Sagene.