Hopp til innhold

Lamper og belysning

Skal du kjøpe nye lamper til boligen? Fintlys.no har over 35 års erfaring med belysning og gjennom vår nettbutikk ønsker vi å tilby lamper og belysning av høy kvalitet til kunder over hele landet. 

Vi har brukt mye tid på å bygge opp et internasjonalt nettverk av kvalitetsprodusenter som sørger for at vi kan tilby lamper og annen belysning som du ikke nødvendigvis finner overalt. Når du kommer til vår nettbutikk vil den alltid være oppdatert med nye produkter og kampanjer, og dersom du ønsker inspirasjon er det bare å følge med på vår blogg, Instagram eller Facebook. Vi er alltid på jakt etter nye produkter og følger hele tiden med i hva som beveger seg blant de toneangivende leverandørene. Felles for alle våre produkter er at de holder høy kvalitet og kommer fra anerkjente produsenter. 

Er du usikker på hvilke lamper du skal kjøpe eller holder du på å renovere din bolig, kan våre lysrådgivere veilede deg til den helt riktige belysningen etter dine ønsker og behov. Vi har lang erfaring med prosjektarbeid og med et stort utvalg av lamper, spotlights og annen belysning. 

Vi har også et nøye utvalgt sortiment av småmøbler, hagemøbler og andre interiørprodukter. 

Er du usikker på hvilke lamper som passer i ditt eksisterende interiør eller har du spørsmål angående noen av våre produkter, er det bare å ta kontakt med oss på telefon 41 42 08 89 eller send en e-post til post@fintlys.no så svarer vi så hurtig vi har mulighet. Du er også hjertelig velkommen til å besøke vårt showroom på Sagene, her har vi mange lamper utstilt.