Hopp til innhold
JANUARSALGET HAR STARTET 💥
JANUARSALGET HAR STARTET 💥

Kjøpsbetingelser

Kjøpsbetingelser

Les gjennom våre kjøpsbetingelser for netthandel hos Fintlys.no

Når du gjennomfører et kjøp aksepterer du våre kjøpsbetingelser og det inngås en bindende avtale mellom Fintlys og deg som kunde.

Selger: FINTLYS.NO

Firmanavn: Klavestad Lamper & design AS

Org-nr: 913 665 236

Postadresse: Postboks 4239 Nydalen Postkontor, 0401 Oslo

Telefon: 41420889

Epost: post@fintlys.no

Kort og Betaling

Vi benytter oss kun av trygge og seriøse betalingsløsninger. Hos Fintlys kan du velge enten Stripe (VISA og Mastercard) , Klarna (faktura og nedbetaling) eller VIPPS. 

-Benytter man kredittkort eller debetkort ved betaling, trekkes kjøpesummen på kortet samme dag som bestillingen blir gjort.

-Klarna Faktura med 14 dagers betalingsfrist. Velger du å betale med faktura mottar du faktura på mail når pakken sendes fra oss. Faktura forfaller etter 30 dager

-Klarna delbetaling

Klarna kan kontaktes på telefon 21018991 eller på www.Klarna.no for spørsmål angående din faktura eller kvittering

Din kortinformasjon blir aldri lagret og all informasjon blir sendt kryptert via sikre servere.

Priser og Avgifter

Alle prisene som er oppgitt på Fintlys.myshopify.com er inkludert merverdiavgift. Det er ingen skjulte kostnader hos oss. Prisen som oppgis ved kjøpsøyeblikket inkluderer merverdiavgift og fakturagebyr. 

Vi tar forbehold om prisendring, valutaøkning og feilprising på våre produkter.

Levering

VI SENDER KUN TIL NORGE

Når du legger inn bestilling på Fintlys.no, vil du motta en ordrebekreftelse på e-post fra oss. Du vil også motta en bekreftelse når ordren har blitt sendt fra oss. Det står estimert leveringstid under produktene våre. Er varen tom på lager hos leverandør og vi ikke kan overholde leveringstid vil du motta en mail med estimert leveringstid. Har du ytterligere spørsmål angående levering kontakt oss på post@fintlys.no

Vi sender alltid varene så raskt som mulig. Det vil kunne skje uforutsette forsinkelser eller at varen er utsolgt eller utgått hos leverandør. Om dette skulle oppstå, vil vi gjøre deg oppmerksom på det så fort dette er gjort kjent for oss. Er en vare utgått forbeholder Fintlys seg retten til å annullere gjeldende varelinje helt eller delvis fra ordre.

Alle våre pakker sendes fra lager i Norge. Vi sender med Bring. Levering har skjedd når Fintlys har sendt varen med Bring.

Vi sender ikke til Svalbard. 

Vi har fast frakt på 99,- for servicepakke. Egne fraktkostnader for møbler.

Angrerett og retur

Angrerettloven gjelder ved alle ordinære varer kjøpt gjennom www.fintlys.no.
Angreretten gjelder ikke for bestillingsvarer, møbler eller salgsvarer.


Angrefristen for åpent kjøp utløper 14 dager etter at du som kunde har mottatt varen(e), og innenfor denne perioden kan du returnere varen(e) uten forpliktelser.

Ved bruk av angreretten må varen(e) leveres tilbake til www.fintlys.no uten unødig opphold og senest 14 dager fra melding om bruk av angreretten er gitt. Angrerettskjema skal være utfylt og ligge ved returen.

Returomkostninger dekkes av kjøper.

Bedrifter har dessverre ingen returrett.

*Salgsvarer byttes ikke.

Returskjema finner du under fanen Retur- og angrerett

 

Du har ansvaret for at returvarer når frem til oss i uskadet/komplett stand. Sørg derfor for at varene er forsvarlig innpakket, ikke fest tape og adresselapp direkte på originalemballasjen! Print og tape returetiketten utenpå pakken (kan hos de fleste postkontor skrives ut ved bruk av QR-kode som blir sendt via e-post). Ved retur av flere pakker må det skrives inn antall kolli, én for hver av pakkene. Samme etikett kan ikke benyttes 2 ganger. Vi anbefaler at du sender returen som Norgespakke, da de er søkbare og forsikret i postgangen. Søkbarhet og forsikring frafaller om du sender pakker som vanlig post – og postgangen vil ta lengre tid. Pakkene kan ikke sendes som bedriftspakke.
Når vi mottar sendingen fra deg refunderer vi kjøpsbeløpet, minus returporto (denne betales av deg som kunde).
Vi henter ikke ut pakker som sendes til oss som oppkrav.

www.fintlys.no er forpliktet til å tilbakebetale kjøpesummen til kjøperen uten unødig opphold, og senest 14 dager fra vi som selger fikk melding om kjøperens beslutning om å benytte angreretten. Vi har i midlertidig rett til å holde tilbake betalingen til vi har mottatt varen(e) fra kjøperen, slik at vi har mulighet til å undersøke varen(e) for eventuelle feil og mangler.

Varer som er betalt med rabatt, gavekort eller lignende, blir refundert på samme måte som de opprinnelig ble betalt. Ved retur og benyttelse av angrerett kan man altså ikke få refundert et høyere beløp enn det man har betalt for varen. Ved kredittkortkjøp vil du få pengene refundert direkte til din konto for varer som er sendt i retur. Har du mottatt faktura trekker vi fra beløpet for varen(e) på fakturaen. Om fakturaen allerede har blitt betalt, vil beløpet overføres til din konto via Klarna i løpet av 3-7 virkedager. Vi sender deg en ny og oppdatert faktura på dette uavhengig av betalingsstatus.

Bedrifter har ingen returrett.

Bytterett

Når du handler på www.fintlys.no har du som kunde 30 dagers bytterett ved alle ordinære kjøp gjort gjennom www.fintlys.no.
Bytterett gjelder ikke for bestillingsvarer, møbler eller salgsvarer.
Fristen for å benytte seg av bytteretten utløper 30 dager etter at du som kunde har mottatt varen(e). Ved bruk av bytteretten kan varen(e) byttes i annen vare(r) av tilsvarende verdi, eller refunderes i form av tilgodelapp. Dette forutsetter at produktet er i uendret stand, det vil si ubrukt og uskadet. Det er tillatt å åpne forpakningen og kontrollere varen på en slik måte at produktet og forpakningen ikke blir skadet. Du som kjøper må selv dekke kostnadene ved å returnere varen. Nye fraktkostnader ved forsendelse av varer som du bytter til, faller også på deg som kjøper.

Ta kontakt med oss i forbindelse med bytte på post@fintlys.no

*Salgsvarer byttes ikke.

Reklamasjon

Vi etterstreber å kontrollere alle varer for feil og mangler før de blir pakket og sendt til deg som kunde.

Oppstår det skade under frakt, og det er synlig skade på emballasje, signér kun med forbehold. Du har rett til å reklamere på en vare om det mistenkes at varen har en feil. Dersom det oppdages feil eller mangler på et produkt kjøpt via www.fintlys.no, må kjøper snarest innen 7 dager gi Fintlys beskjed om dette på mail til post@fintlys.no.

Ved hjemlevering er du ansvarlig for å kontrollere om det har forekommet en transportskade på varen. Er skaden synlig på emballasjen må du skrive dette på pakkseddelen fra fraktbyrået før de forlater stedet, og melde fra til FintLys om dette. Skader som ikke er synlig på emballasjen må meldes til oss innen påfølgende dag.

Kontakt oss med informasjon om feilen og tydelige bilder av produktet og eventuelt av skadet emballasje. På denne måten får vi tatt saken videre med vår transportør om skaden har oppstått under frakt.

Ved reklamasjonsrett betaler vi for retur av varen, og erstatter den med identisk eller tilsvarende produkt kostnadsfritt. Om dette skulle vise seg å ikke være mulig å erstatte varen, vil beløpet bli refundert i sin helhet.

Har du bestilt varer og ser at prisen har blitt lavere siden sist eller funnet varen rimeligere et annet sted? Send en mail til post@fintlys.no, så kan vi se om vi kan matche prisen.