Hopp til innhold

Kjøpsbetingelser

Kjøpsbetingelser

Les gjennom våre kjøpsbetingelser for netthandel hos Fintlys.no

Når du gjennomfører et kjøp aksepterer du våre kjøpsbetingelser og det inngås en bindende avtale mellom Fintlys og deg som kunde.

Selger: FINTLYS.NO

Firmanavn: Klavestad Lamper & design AS

Org-nr: 913 665 236

Postadresse: Postboks 4239 Nydalen Postkontor, 0401 OSLO

Besøksadresse: Stockfleths gate 52, 0461 OSLO

Telefon: 41420889

Epost: post@fintlys.no

Kort og Betaling

Vi benytter oss kun av trygge og seriøse betalingsløsninger. Hos Fintlys kan du velge enten Stripe (VISA og Mastercard) , Klarna (faktura og nedbetaling) eller VIPPS. 

-Benytter man kredittkort eller debetkort ved betaling, trekkes kjøpesummen på kortet samme dag som bestillingen blir gjort.

-Klarna Faktura med 14 dagers betalingsfrist. Velger du å betale med faktura mottar du faktura på mail når pakken sendes fra oss. Faktura forfaller etter 14 dager

-Klarna delbetaling

Klarna kan kontaktes på telefon 21018991 eller på www.Klarna.no for spørsmål angående din faktura eller kvittering

Din kortinformasjon blir aldri lagret og all informasjon blir sendt kryptert via sikre servere.

Priser og Avgifter

Alle prisene som er oppgitt på Fintlys.myshopify.com er inkludert merverdiavgift. Det er ingen skjulte kostnader hos oss. Prisen som oppgis ved kjøpsøyeblikket inkluderer merverdiavgift og fakturagebyr. 

Vi tar forbehold om prisendring, valutaøkning og feilprising på våre produkter.

Levering

VI SENDER KUN TIL NORGE

Når du legger inn bestilling på Fintlys.no, vil du motta en ordrebekreftelse på e-post fra oss. Du vil også motta en bekreftelse når ordren har blitt sendt fra oss. Det står estimert leveringstid under produktene våre. Er varen tom på lager hos leverandør og vi ikke kan overholde leveringstid vil du motta en mail med estimert leveringstid. Har du ytterligere spørsmål angående levering kontakt oss på post@fintlys.no

Vi sender alltid varene så raskt som mulig. Det vil kunne skje uforutsette forsinkelser eller at varen er utsolgt eller utgått hos leverandør. Om dette skulle oppstå, vil vi gjøre deg oppmerksom på det så fort dette er gjort kjent for oss. Er en vare utgått forbeholder Fintlys seg retten til å annullere gjeldende varelinje helt eller delvis fra ordre.

Alle våre pakker sendes fra lager i Norge. Vi sender med Bring. Levering har skjedd når Fintlys har sendt varen med Bring.

Vi sender ikke til Svalbard. 

Vi har fast frakt på 99,- for servicepakke. Egne fraktkostnader for møbler.

Angrerett

I henhold til norsk lov har du 14 dagers åpent kjøp og 30 dagers bytterett for varer kjøpt via Fintlys.no

Ved angrerett må varen være hel, ubrukt og i originalemballasje. Angrerettskjema skal være utfylt og ligge ved returen.  Returkostnader bæres av forbrukeren. Hvis det derimot er en reklamasjon(feil på varen) dekker vi selvsagt returkostnadene. 

Returer skal sendes til:

Fintlys.no

Postboks 4239, Nydalen Postkontor

0401  OSLO

Telefon 41420889

Du har ansvaret for at returvarer når frem til oss i uskadet/komplett stand. Sørg derfor for at varene er forsvarlig innpakket, ikke fest tape og adresselapp direkte på originalemballasjen! Vi anbefaler at du sender returen som Norgespakke, da de er søkbare og forsikret i postgangen. Søkbarhet og forsikring frafaller om du sender pakker som vanlig post – og postgangen vil ta lengre tid. Pakkene kan ikke sendes som bedriftspakke. Merk deg at returporto betales av deg som kunde. Vi henter ikke ut pakker som sendes til oss som oppkrav.

Konfliktløsning

Klager rettes til selger innen rimelig tid, jf. Punkt 9 og 10. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerådet for mekling.