Hopp til innhold
MØT GLO-BALL: BESTSELGEREN TIL FLOS!

MØT GLO-BALL: BESTSELGEREN TIL FLOS!

VI HAR -20% PÅ HELE GLO-BALL SERIEN UT UKE 8 

LIGHT UP YOUR EVERYDAY WITH GLO-BALL!

Glo-ball er den mest solgte lampe serien fra FLOS, designet av Jasper Morrison. Glo-ball er en omfattende familie av lamper, med håndblåste opale glassdiffusorer. Det finnes modeller for vegg, tak, gulv og bord. 

Glo-ball er elegante og tidløse lamper som med sine munnblåste opale glass gir et spesielt pent og varmt lys til rommet. Er du på utkikk etter en lampe som skal gi godt med generelt lys uten å blende, men samtidig gi vakkert og varmt stemningslys når kvelden kommer, er Glo-ball et godt valg, uansett modell. 

 

Glo-ball pendlene kommer i tre størrelser, lampene sørger for maksimal spredning av lyset. Kombiner de gjerne med andre lamper fra serien.

Bordlampene kommer i mange varianter. Fra de enkleste små kulene som er lette å plassere i en bokhylle eller vinduskarm, til større bordlamper med fot som passer fint på sidebord, nattbord eller på skjenken. Felles for de alle er at de sprer et fantastisk mykt og fint lys. De aller fleste bordmodellene kommer med ledningsdimmer.

Taklampene fra Flos passer fint inn i alle husets rom, velg mellom fire størrelser. Lampene fordeler lyset jevnt i rommet uten å blende. Bruk Glo-ball i gangen, på kjøkkenet, på soverommet eller på badet. 

Glo-ball c/w kommer med ringmutter for montering på baksiden av speilet. Dette er en av våre mest solgte baderomslamper.

Glo-ball F kommer i tre størrelser og fargene sort og aluminium. Alle lampene har gulvdimmere så du kan regulere styrken etter behov. Plasser lampen ved siden av sofaen eller i et hjørne i rommet du ønsker å lyse opp.

Vi anbefaler å kjøpe med pærer her.

VI HAR -20% PÅ HELE GLO-BALL SERIEN UT UKE 8

LIGHT UP YOUR EVERYDAY WITH GLO-BALL

Forrige artikkel Enkle tips til utebelysning
Neste artikkel Bli med inn på soverommet til Instagrammer Lene S Pedersen