Hopp til innhold
JANUARSALGET HAR STARTET 💥
JANUARSALGET HAR STARTET 💥

Om oss

Fintlys.no er en norsk nettbutikk med base på Høvik rett utenfor Oslo. Nettbutikken var en naturlig utvikling fra vår fysiske butikk, Klavestad Lamper & Design, som var Østfolds største leverandør av belysning i over 35 år til vi avviklet butikkdelen sommer 2019. Vi ville da fokusere på nettbutikken vår. Vi har lang erfaring med belysning, noe som gjør at du som kunde kan føle deg trygg på at du får den hjelpen du trenger. Skulle være noen spørsmål, ta kontakt på post@fintlys.no

Vi streber etter å ha et godt utvalg av kvalitetslamper,  designlamper i alle prisklasser, men også ha et godt utvalg av klassiske lamper. 

Vi har også et bredt utvalg av småmøbler og interiør til hjemmet, men belysning og lamper vil alltid være hovedfokuset  hos oss. Vi har lamper fra en lang rekke kjente leverandører. 

Nettbutikken vår er alltid oppdatert og full av nyheter. Vi følger nøye med på trendene i markedet, samtidig som vi alltid har et godt utvalg av det klassiske og tradisjonelle. Vi håper å inspirere, glede og friste med det store utvalget vårt av lamper og interiør. Her er det noe for alle stiler og smaker. Fra den klassiske og elegante, til den stramme og moderne stilen.

Følg oss på bloggen, Facebook og Instagram for nyheter og nyttige tips om belysning og design.

 

Ta kontakt på post@fintlys.no om det er noe du ønsker hjelp med.