Hopp til innhold
Nyheter fra Northern Lighting!

Nyheter fra Northern Lighting!

I 2017 kommer Northern Lighting med enda flere nyheter, til stor glede for oss lampeelskere. Northern Lighting er jo et fyrtårn for norsk design, og har blant annet en årlig designkonkurranse der vinneren får lampen sin i produksjon -hos nettop Northern Lighting.

I år kommer de blant annet med sin aller første takplafond, Above

En enkel minimalistisk lampe med runde former i metall og glass. Den kommer i to størrelser og tre farger. Det fine med lampen er at den kan brukes i både tak og på vegg. I taket gir den generelt lys til hele rommet, og tar ikke mye visuell plass. Den nærmest glir inn i omgivelsene. Og den kan gi godt med lys da det er plass til flere pærer. 

Above

På en ganske vanlig vegg vil den bli et flott blikkfang som samtidig lyser opp enhver mørk krok.

Den er til og med godkjent på baderom! 

Above-Vegg

 

I tillegg kommer Say My Name i ny drakt, helsort matt glass og i helsort glossy glass. Både som pendel og som bordlampe. Lampene er munnblåst av meget erfarne glassmestere i Venezia. En helt nydelig lampe med et sofistikert og elegant uttrykk.

say

Northern Lighting kommer også med en ny farge på gulvlampen Me. Også den kommer i en matt helsort farge, og lanseres først i Juni. En myk og strømlinjeformet leselampe med bevegelig arm i silicon gjør den meget funksjonell og er samtidig delikat å se på.

Vinneren av Northern Lighting Design Award 2016 var den finske studinen Hannakaisa Pekkala som studerer møbeldesign i Finland. Hennes lampe, Circle, får du også tak i nå her hos oss. 

En grafisk lampe i minimalistisk stil. Lekker alene, enda bedre i klynge. Passer fint over salongbordet eller i et hjørne for ekstra stemningslys, og ikke minst et flott blikkfang.

Alle lampene får du hos oss!

Forrige artikkel Belys terassen din i sommer!
Neste artikkel Fin belysning på soverommet